H&M - Forrest dreams candle

13:17



Stil aan vullen de winkels zich met artikelen voor de feestdagen, ook al komt hier eerst nog de sint langs voor we de kerstboom eindelijk boven kunnen halen. Vind jij de geur van een dennenboom ook zo heerlijk ? Wanneer je jouw ogen sluit en aan deze kaars ruikt dan waan je jouw  in een dennenbos. 




Deze geurkaars behoord tot de kerstcollectie er zijn 2 varianten de white jasmin candle en de forrest dreams candle. deze laatste is een geurkaars met een dennengeur. Ik vind dit echt een aparte geur en heb zoiets eigenlijk nog nooit geroken in een geurkaars. Als je jouw ogen sluit en aan deze geurkaars ruikt waan je jezelf in een dennenbos, of het moment dat er een verse kerstboom wordt binnengebracht. 




De geurkaars zit in een glazen houder met een antieklook, wanneer deze is opgebrand kan je deze glazen houder nog gebruiken voor andere dingen. Door de antieklook geeft het een mooi effect wanneer hij brand.  Deze kaars heeft een diameter van 7 cm en is 12,5 cm hoog, hij heeft ongeveer 50 branduren. De prijs van deze geurkaas is €9,99 en te koop bij de H&M Home. Hij bestaat uit 80% paraffine en 20% was.




Nu is de vraag of de geur ook aanwezig is wanneer de geurkaars brand, dat antwoordt is mij nog niet duidelijk. Hij is zeker niet intens van geur. Ik moet hem nog een paar keer branden voor ik echt kan zeggen hoe de geur overkomt in de ruimte.

Deze geurkaars is echt perfect voor met de kerstdagen, moest je een neppe kerstboom hebben en wil je toch die dennengeur. Misschien dan toch eens een geurkaars in huis halen met dennengeur zoals deze.

Heb jij deze geurkaars al gezien bij H&M home en vond jij ook deze geur ook zo bijzonder ? of vind je de geur van dennenbomen echt verschrikkelijk ? 



Veel liefst Birgit
Xx

You Might Also Like

0 reacties

Like us on bloglovin

Follow

Like us on facebook