S.O.S. haal meer licht in huis #2

18:20


Dat licht super belangrijk is in jouw huis, vertelde ik jullie al in een andere blogpost. Maar het is niet altijd even gemakkelijk om dit licht ook binnen te krijgen. In deze blogpost wil ik jullie inspireren voor dak ramen. Ruimtes die zich onder het dak bevinden zijn vaak moeilijker op gebied van raam posities. Gelukkig heeft VELUX daar de oplossing voor. Vergeet de dakramen die je al kent, want de opties zijn ondertussen zo groot geworden.


Het standaard vierkant model kennen we waarschijnlijk allemaal, maar je hebt ook de rechthoekige modellen die in de lengte een stuk langer zijn. Hierdoor haal je veel licht binnen, stiekem droom ik er van om deze hier in de bureau te hebben zodat er nog meer licht binnen komt.


Andere versie is zoals je hier op de foto kan zien dat er in het rechte deel van de muur nog een raam is geplaatst en daar boven in het schuin dak ook een raam. Hier door krijg je opnieuw veel licht binnen. Maar zo heb je ook nog een mooi uitzicht naar buiten.



Op deze foto zijn de verschillende varianten zo geplaatst dat dit een volledig open vlak is wanneer je deze beidde open doet. Hierdoor krijg je echt een binnen- buiten gevoel.




Om echt veel licht binnen te krijgen worden verschillende varianten boven elkaar geplaatst. Zo krijg je zelfs op de bovenste verdieping van jouw huis veel licht en een mooi uitzicht.



Wist je trouwens dat VELUX ook licht koepels heeft. Deze kunnen op verschillende plekken toegepast worden. Zoals in gangen, badkamers en keukens, ze kunnen licht brengen waar een raam niet mogelijk is.


Ook zijn er tal van accessoires voor jouw VELUX ramen. Je hebt de standaard verduistering gordijnen maar er zijn ook accessoires zoals de VELUX rolluiken voor buiten, buiten zonnewering, VELUX insecten horren ( deze worden aan de binnenzijde geplaatst), jaloezieën en star wars en Disney verduistering gordijnen.

Ken jij de producten van VELUX ?

Veel liefst Birgit
Xx

You Might Also Like

0 reacties

Like us on bloglovin

Follow

Like us on facebook