weekendje eindhoven: the student hotel

12:37



















Begin februari zijn ik en mijn vriend 4 jaar samen en omdat te vieren hebben wij een weekendje weg geboekt. We kozen voor Eindhoven niet te ver weg van huis maar net een beetje anders dan bij ons. tijdens onze zoektocht naar een leuk hotel kwamen we het student hotel tegen dat net geopend was. De stijl van het hotel sprak ons meteen aan en we boekte een kamer. Hieronder lees je hoe ons verblijf was in dit hotel.




















The student hotel Eindhoven




















Is een uniek concept waar je als student een kamer/kot kunt huren of als gewone hotel gast en kamer kunt reserveren. Ben je opzoek naar een hip en design hotel dan ben je hier aan het juiste adres.





















De accent kleur in heel het hotel is geel en dat is al snel duidelijk wanneer je binnen komt. Mag ik er even op benadrukken dat veiligheid hier zeker de bovenhand heeft. In de publieke ruimtes hangen overal camera's en in de lift geraak je niet op jouw verdiep zonder jouw kamer sleutel.


















Wanneer je op de website boekt heb je keuze uit verschillende soorten kamers de normale kamer, de suite, familie kamer ...


















Wij kozen voor een suite wat in prijs heel goed mee viel. Bij aankomst kregen wel nog te horen dat wel een kamer kregen op de 24 ste verdieping met een uitzicht over heel centrum Eindhoven.




















De kamer is echt super ruim en verblijf je hier voor een lange tijd dan kan dit hier perfect. Ook in de kamer vind je de gele aceton terug. De kamer is speel en fris niet de standaard hotel kamer. Er zijn leuke details aangebracht en van alle gemakken voorzien.






































De badkamer is modern er is alles wat je nodig hebt, spiegel, wastafel, toilet en douche (of beter gezegd een mini douchen' dat was misschien het enige minpunt).




















Ben je bang om je in het hotel te vervellen geen paniek er is een fitness, ontspanning ruimte met pool en pingpong tafel voorzien. Ook is er een mini bibliotheek en rustige werkplekken voorzien. En als dit nog niet genoeg is kan je ook nog een leuke fiets huren voor een dag .





































Restaurant te Pool







Neen een zwembad is hier niet voorzien, maar wel het restaurant noemt hier zo. Hier is trouwens ook het ontbijt voorzien in de ochtend. Je kan hier zowel als hotel gast als niet hotelgast op ieder moment van de dag terecht voor heerlijk eten.  Hou er wel rekening mee dat hun menu kaart gebaseerd is voor food sharing.  Je hebt de keuze tussen kleine en grote gerechten die je met jouw gezelschap kan delen of lekker voor jezelf kan houden. Ook kan je hier terecht voor heerlijke cocktails (ik kan jouw de Poolside aanraden). Wij hebben hier de eerste dag geluncht en avond gegeten en dit was beidde dik In orde ! ( voor de prijzen moet je trouwens ook zeker niet laten)





De huisstijl van dit hotel is trouwens ook heel leuk overal vind je leuke qoute en teksten die gelijk een glimlach op jouw gezicht toveren.

Heb ik jullie al verteld hoe fantastische de locatie van dit hotel is ? Het hotel ligt vlak naast het station (geen paniek wij hebben geen trein gehoord). Vlak bij ligt de bijenkorf en de primark en heel het shoppings gebied van eindhoven, Kom je voor een weekendje shoppen is dit hotel ook echt ideaal. Jouw auto geraak je kwijt op de parking van het hotel. Als laaste deel ik nog een paar mooie foto's van het prachtige uitzicht dat wij dit weekend hadden.























Wij kunnen jullie dit hotel zeker aanraden, als je opzoek bent naar de niet standaard hotel kamer. Naar vriendelijk en behulpzaam personeel en een super goed locatie. Bij het uitchecken kregen we nog een leuke cactus kado. Een lief gebaar, wij hebben enorm genoten van ons weekendje weg.

Hebben jullie als eens een kamer geboekt in een student hotel ? 

Veel liefst Birgit
Xx

You Might Also Like

0 reacties

Like us on bloglovin

Follow

Like us on facebook