Pro nails - elevite life collectie

14:53


















#girlboss is bijna niet meer weg te denken deze dagen op instagram. Vrouwen nemen steeds meer het recht in eigen handen om een zelfstandige te worden.  Maar ook de vrouwen die een combinatie zoeken tussen carrière en privé en als vrouw kan ik dit enkel maar aanmoedigen!! al deze power vrouwen was de inspiratie voor de nieuwe collectie pronails.



















In deze collectie zitten 6 nieuwe kleuren.  deze lichte natuurlijke kleuren passen perfect bij de kleuren die we zien op de catwalk die hun stempel drukken op de nagellak trends.


Mani monday

Deze poeder roze kleur is perfect om jouw mani monday op te fleuren. Zeg vaarwel met die sombere maandagen en straal zelf zekerheid uit met deze roze kleur.


Drink your greens

We weten dat we allemaal gezonder moeten eten en één van de gemakkelijkste manieren is het drinken van een groene smoothie ( een heerlijk receptje vind je hier). Deze kleur past perfect bij jouw favoriete

Elevator peach 

Wie houdt er nu niet van een mooie peach kleur, deze peach kleur maar jouw weg naar het kantoor een stuk leuker.

frequent buyer 

Hebben we niet allemaal een beetje een shopverslaving, deze rose gouden kleur past perfect bij dat nieuw kleedje, en of die mooie nieuwe schoenen, en nog maar te zwijgen over die nieuwe tas die je vorige week kocht. Deze rose gouden kleur maakt het bovenhalen van jouw bankkaart net iets minder pijnlijk.


Booking confirmed 

Heb je een belangrijke deal te sluiten dan staat deze earthy oranje jouw bij. Ik weet het zeker dat je zonder problemen die deal kunt sluiten.

Out of office

Heerlijk aan het genieten van de winter sport vakantie of toch een heerlijk parel wit strand. Wanneer je naar deze witte parelmoer kijkt kan het wegdromen beginnen.

Deze nieuwe collectie doet me al helemaal wegdromen naar de lente met deze zacht kleuren. maar geen paniek je kan deze kleurtjes al dragen op kantoor. En kan jij ook al heerlijk wegdromen naar de lente.

In deze collectie zit er ook nog een stempel plaat met heerlijke natuurlijke patronen. voor het longwear effect heb je ook de base en topcoat nodig. De verschillende lakjes kosten €14,95/ per stuk en zijn te verkrijgen in jouw pronails salon.

Ik heb enkel voor jullie nog een paar inspiratie beelden.





















Weet jij al welk kleurtje  je zeker wilt proberen ? ik denk misschien frequent buyer of booking confirmed ? 


Veel liefst Birgit
Xx


You Might Also Like

0 reacties

Like us on bloglovin

Follow

Like us on facebook