new scandinavian design in belgie - bolia

16:47

Donderdag 22 juni opende Bolia in Belgie zijn flagship store. Bolia wil met hun winkel in Gent de belgen laten kennis maken met hun ' new scandinavian design', Scandinavisch design met een twist. Don't we al love a good scandinavian design?


Bolia is een Deens meubelbedrijf dat creativiteit centraal stelt in hun ontwerpen. een unieke collectie vol persoonlijkheid en liefde ontwerpen door een team van award winning designer. Wat Bolia zo speciaal maakt is dat elk design handgemaakt wordt met pure materialen zoals hout, wol, leer en marmer. Ook is er geen stock en geen grote opslagruimte, alles wordt op maat gemaakt van de design lovers! Met hun winkels willen deze een ervaring geven van prikkelende zintuigen met inspirerende installaties, fluweelzachte banken, leuke muziekmixen en heerlijke geuren.


Door meer dan 95% van de productie in Europa te laten plaatsvinden hebben ze meer controle over het productie proces. Hierdoor proberen ze hun producten zo duurzaam mogelijk te produceren. Wat Bolia zo speciaal maakt is dat alles ( tafel, zetels, stoelen ...) op maat kan gemaakt worden. Handgemaakt en aan huis geleverd! Je kan de volledige collectie terug vinden op de webshop van Bolia.


Ben jij ook benieuwd geworden naar dit meubelmerk? je kan hun flagship store vinden op de korte dagsteeg 12  9000 Gent.  En op hun website natuurlijk. hieronder nog enkele sfeerfoto's van de mooie collectie. Neem zeker ook eens een kijkje op hun website voor heel wat inspiratie, voorwaarden en persoonlijke offertes.

Was het merk Bolia bij jou al bekent ? 

Veel liefs Birgit

Xx

You Might Also Like

0 reacties

Like us on bloglovin

Follow

Like us on facebook